Roll The Dice kickstarter update #5

rollthedice-kickstarter-updateMet deze Kickstarter updates proberen we elke keer enkele spellen, of zaken die direct met bord- en/of kaartspellen te maken hebben uit te lichten. Lees voordat je deelneemt altijd goed wat de voorwaarden en kosten zijn om het spel tot bij jou te krijgen. Als je meer informatie over de werking van Kickstarter wilt kan je die hier terug vinden.

Xia: Legends of a Drift System

Bij Xia moet je een zo goed mogelijk vloot bouwen om zo al het gevaar, waaronder ook je tegenspelers, te kunnen verslaan. Het is een mooi vormgegeven ruimtespel. Inmiddels zijn er al een hoop extra’s bijgekomen aangezien het een groot succes is op Kickstarter
Xia: Legends of a Drift System op boardgamegeek.

Cthulhu Wars

De vele miniaturen maken dit to een erg groot spel, figuurlijk dan. Meestal probeer je bij dit soort spellen de aarde te beschermen tegen verschillend onheil. Bij dit spel ben je het onheil dat probeert de aarde te overmeesteren.
Cthulhu Wars op boardgamegeek.

Something Different

Het is eens wat anders … Bij dit spel, waarbij de spelregels constant veranderen, probeer je als eerste je zeven kaart kwijt te spelen.
Something Different website.

Mini Beer Pong

Even “out of the box” denken mag ook wel eens. Het is een spel, dus we mogen het hier promoten. Als je typische Amerikaans high-school films bekijkt kom je dit spel regelmatig tegen. Je moet proberen een ping-pong balletje bij je tegenspelers in een beker te gooien.
Mini Beer Pong op wikipedia.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice