Roll The Dice Kickstarter update #6

rollthedice-kickstarter-updateHet was weer even geleden, maar er zijn inmiddels zeker weer wat interessante projecten online gegaan. Dus deze wil ik jullie niet onthouden. Als je meer informatie over de werking van Kickstarter wilt kan je die hier terug vinden.

Rockwell

Als leider van een groep mijnwerkers ga je op zoek naar wat de aarde te bieden heeft. Dit spel heeft ook als optie “Essen Pick-up” dus geen verzendkosten. De voorgaande spellen van deze Belgische uitgever zijn ook altijd erg goede spellen.
Rockwell op boardgamegeek.

Wok Star

Coöperatief spel waarin je samen een Chinees restaurant met runnen. Het is een remake van een spel uit 2010. De link hieronder verwijst naar de editie van 2010. De nieuwe heeft nog geen pagina op Boardgamegeek.
Wok Star op boardgamegeek (1ste editie).

Alliances

Doormiddel van het sluiten van verbonden ga je proberen te zorgen dat je zelf heerser van de wereld wordt.
Alliances op boardgamegeek.

Tabletop Movie

Film die het hele proces van een spel maken laat zien, van het idee via het testen tot het uitbrengen.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice