Eigen gebeurtenis bij Lorrein

lorreinDe Nederlandse uitgever Sensalot bekend van onder andere het spel Lorrein. Dit spel was een van de spellen die we bij Roll The Dice op het themaplein van Zuiderspel 2013 hadden liggen. Bij de ontwikkeling van dit spel heeft blijkbaar het financiële aspect ervoor gezorgd dat er een onderdeel is weggelaten uit het basisspel, namelijk het toevoegen van gebeurteniskaarten.

Binnenkort gaan ze deze gebeurteniskaarten online beschikbaar maken op hun site, als print and play. Maar aangezien er niets leuker is dan eigen gebeurtenissen gebruiken, roepen ze de hulp in van spelend Nederland en Vlaanderen. Uit alle inzendingen zullen de leukste ideeën gekozen worden. Je naam zal dan onderaan op de kaart komen te staan en daarmee verdien je eeuwige roem bij de Lorrein-spelers.

Deelnemen aan deze actie kan tot 13 oktober 2013, zodat ze alles nog voor Spiel 2013 online kunnen hebben staan. Voor meer informatie over het inzenden en de algemene voorwaarden verwijzen we jullie graag naar de actiesite van Sensalot.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice