Foto’s barbecue en spellenavonden september

BBQ2013Afgelopen weekend was het naast de reguliere spellenavonden ook weer tijd voor onze jaarlijkse barbecue. Met 44 deelnemers de grootste tot nu toe. Aangezien de weergoden vreemde plannen hadden voor de zaterdagavond, hadden we zelf ook de nodige voorzorgsmaadregels genomen door twee tenten neer te zetten. Uiteindelijk bleek dit gelukkig niet nodig te zijn.

Tijdens de jaarlijkse speech van onze voorzitter, Stef, kreeg iedereen te horen dat het ledenaantal stijgende is en dat we momenteel op zo’n 116 leden zitten. Misschien komt de voorspelling van Ralf dan toch uit, dat we op 120 leden eindigen eind dit jaar. Een extra bedankje naar de leden die ons geholpen met de vele demo’s afgelopen jaar, doorheen het hele land. Voor het Spellenspektakel dat over enkele weken plaats heeft, meer bepaald op 9 en 10 november, zullen we weer veel extra handen kunnen gebruiken. Binnenkort zal hierover ook nog wel een mailtje volgen.

En dan nog even de foto’s zelf natuurlijk. Deze staan weer op de gekende fotopagina. We hadden hierbij ook aandacht voor Nomaden, een spel van Laurenz van Gaalen en voor spellen uit de Pegasus Spiele Club Tagen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Foto’s barbecue en spellenavonden september”

Reacties zijn gesloten.