Demoteam Spellenspektakel

Logo SpellenspektakelHet einde van het jaar nadert en er komen weer veel gezellige spellenbeurzen aan.
Zo ook het Spellenspektakel op zaterdag 9 en zondag 10 november. Op het Spellenspektakel laten uitgevers uit binnen- en buitenland hun nieuwste spellen zien. Uiteraard is Roll The Dice daar bij. Wij zullen onszelf promoten door een gedeelte van onze collectie te demonstreren en daarnaast presenteren wij weer de Roll The Dice Top 30.

Dit kunnen wij niet doen zonder jullie hulp en daarom zijn wij op zoek naar een groot aantal vrijwilligers voor bij onze stand (demoërs en mensen die onze stand willen bezetten of een NK mee willen draaien) en enkele vrijwilligers (demoërs) voor verschillende uitgevers (in ieder geval Tactic Selecta).
Heb jij tijd en zin om ons hier één of twee dagen te komen helpen door spellen te demoën, meld je dan nu aan bij mij via Angelique@rollthedice.nl

Laat even weten of je één of twee dagen wilt helpen en welke dag eventueel je voorkeur heeft. Zet in je email je naam en telefoonnummer zodat ik je kan bereiken

Mochten er nog vragen zijn dan mag je natuurlijk ook een mailtje sturen.
Hopelijk tot op het Spellenspektakel!