Preview: Legacy: The Testament of Duke de Crecy

LegacyOp zaterdag 12 oktober mogen we al een Essen nieuwtje aan jullie voorstellen. Michiel Hendriks komt dan langs met zijn spel: Legacy: The Testament of Duke de Crecy, dit spel zal twee weken later tijdens Spiel in Essen officieel uitgebracht worden. Via dit bericht wil ik vragen of de mensen die dit spel willen spelen, even een mailtje sturen naar info@rollthedice.nl. Afhankelijk van de interesse zullen er één of twee demo-exemplaren aanwezig zijn. Ik verwacht dat er rond 20h00 begonnen wordt en het spel duur ongeveer een uur. Ook niet leden zijn natuurlijk welkom om mee te spelen.

Legacy2Het spel zelf:
Bij “Legacy: Het Testament van de hertog de ​​Crecy” moet je een machtige dynastie bouwen in de achttiende eeuw in Frankrijk. Over drie generaties zal je proberen om een blijvende erfenis te creëren door de banden met veel verschillende rijke en machtige families uit Frankrijk en het buitenland (Spanje, Italië, Rusland en andere landen) aan te gaan.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice