Roll The Dice spellenavonden 11 en 12 oktober

Spellenavond september
Spellenavond september
Aanstaande vrijdag 11 oktober is het weer tijd voor onze maandelijkse jeugdavond. Deze gaat door vanaf 19h00 in de MFA Noord aan de Smelen 38 in Veldhoven. De entree bedraagt 1,50 € voor niet leden en is gratis voor leden. De dag er op, zaterdag 12 oktober is het de volwassenenavond. Voor hen staan vanaf 19h00 de deuren van De Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan in Veldhoven open. Hier bedraagt de entree 2,00 € voor niet-leden en is ook gratis voor de leden.

Deze maand hebben we de even kratten met spellen weer mee waaruit gekozen kan worden. Hier zitten onder andere de volgende spellen in: Anticts!, Finca en Het Dorp.

Volgende maand zijn de spellenavonden een week vroeger dan normaal, dus op 1 november voor de jeugd en op 2 november voor de volwassenen. Dit heeft te maken met het Spellenspektakel dat op 9 en 10 november doorgaat in het beursgebouw in Eindhoven. Daar zal Roll The Dice ook weer goed aanwezig zijn. Mocht je ons willen helpen tijdens het Spellenspekltakel, we kunnen nog altijd extra handen gebruiken, dus neem gerust contact met ons op.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice