Sensalot bezoekt Roll The Dice – 12 okotber

sensalotDe Nederlandse uitgever Sensalot zal ons aanstaande zaterdag, 12 oktober, ook een bezoek brengen. Over een kleine twee weken wordt hun spel Tetteretet op de crowdfund site Kickstarter gelanceerd. Het spel is er inmiddels al een jaar, maar kan zo’n internationale boost wel gebruiken.

Tetteretet is een familiespel waarbij je een kwartet van drie kaarten, een tetteretet dus, probeert te maken. Aangezien dieren niet kunnen praten, gaat dit gepaard met de nodige dierengeluiden aan tafel.

tetteretetDaarnaast brengen ze ook Lorrein mee, dit spel was afgelopen Zuiderspel nog bij ons op het themaplein te spelen. Het spel heeft een paar kleine extra’s gekregen die het nog spannender maken.

Als laatste gunnen ze ons een kijkje in de interne keuken. Oftewel, we mogen even meekijken met prototypes waar men bij Sensalot mee aan het werk is. Wie krijg je nu al een voorproefje van hét spel van 2014 …
lorrein

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Sensalot bezoekt Roll The Dice – 12 okotber”

Reacties zijn gesloten.