King of Tokyo toernooi op het Spellenspektakel

king-of-tokyo-boxWie is de Koning der koningen? Wie blijkt de winnaar in de strijd om de heerschappij over Tokyo?

Dit jaar gaan we daar achter komen tijdens het King of Tokyo toernooi dat Roll The Dice in samenwerking met Tactic Selectra organiseert tijdens het Spellenspektakel op zaterdag 9 en zondag 10 november. Beide dagen kun je meedoen aan het toernooi dus laat het beest in je los en bewijs dat jij de enige echte King of Tokyo bent!

Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en het is niet nodig je vooraf aan te melden. Meld je gewoon op één van de dagen tussen 10.00 en 15.15 uur bij de toernooiorganisatie en strijd mee om in drie rondes al je tegenstanders te verslaan en als King of Tokyo gekroond te worden.

Voor meer informatie en de toernooiregels kun je kijken op de King of Tokyo toernooi pagina.