Win twee toegangskaartjes voor het Spellenspektakel 2013

De organisatie van het Spellenspektakel heeft twee keer twee toegangskaartjes aan ons beschikbaar gesteld voor het Spellenspektakel dat plaats vind op 9 en 10 november in het Beursgebouw te Eindhoven. Maak kans op twee toegangskaarten door antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoeveel King of Tokyo-dobbelstenen liggen er op de tafel in de afbeelding hieronder?

king-of-tokyo-puzzle

Stuur het antwoord uiterlijk op 3 november 2013 naar prijsvraag@rollthedice.nl. Niet alle dobbelstenen zijn zichtbaar, dus je zult het aantal moeten raden. Als je meerdere antwoorden instuurt, dan telt alleen het laatste. De twee inzendingen die het dichtst in de buurt van het goede antwoord zitten zijn de winnaars. Bij gelijke stand worden de twee winnaars hieruit getrokken. De winnaars zullen op maandag 4 november op deze website bekend gemaakt worden en ontvangen ook een e-mail van ons.

 

Eén gedachte over “Win twee toegangskaartjes voor het Spellenspektakel 2013”

Reacties zijn gesloten.