Uitslag prijsvraag Spellenspektakel 2013

De afgelopen twee weken hebben meer dan dertig mensen meegedaan met de prijsvraag door te raden hoeveel dobbelstenen er op de tafel liggen, om zo kans te maken op twee toegangskaartjes voor het Spellenspektakel. Het Spellenspektakel vindt plaats op 9 en 10 november in het Beursgebouw Eindhoven. Op de tafel liggen 434 dobbelstenen. Dit is inclusief die dobbelsteen rechts, die maar net op de foto staat.

king-of-tokyo-prijsvraag-antwoord

De twee personen die het dichtst bij het goede antwoord zaten en dus elk twee toegangskaartjes voor het Spellenspektakel gewonnen hebben zijn:

  • N. Ederveen
  • M. Sokolewicz

De winnaars hebben van ons een e-mail ontvangen met daarin meer informatie over hoe ze de kaartjes in hun bezit kunnen krijgen. Roll The Dice bedankt de organisatie van het Spellenspektakel voor het beschikbaar stellen van deze kaartjes. We wensen de winnaars veel plezier op de beurs en vergeet niet langs te komen bij de Roll The Dice stand.

Eén gedachte over “Uitslag prijsvraag Spellenspektakel 2013”

  1. Gefeliciteerd aan de winnaars en bedankt Spellenspektakel.

    Ik zou zeggen kom zeker langs bij Roll The Dice en het King of Tokyo Toernooi.
    Stand 102 !!

Reacties zijn gesloten.