Foto’s spellenavond November

oefendagAfgelopen weekend hadden we weer onze maandelijkse spellenavond. Deze maand waren we er een weekje vroeger, en blijkbaar had iedereen dat wel door, want het waas weer gezellig druk. De meeste mensen gingen als eerste eens de buit van Spiel bekijken. Daar zat voor de meeste spellen nog wel een nadeel aan … de spelregels. Aangezien nog niet alle spellen gespeeld waren moest er zelf even door de spelregels gelezen worden. Veel van de nieuwe spellen zijn ook goed gespeeld, dus daar zijn we ook erg blij mee.

Op zondag hadden we voor de mensen die ons helpen op de verschillende stands op het Spellenspektakel een oefendag ingelast. Na een deskundige uitleg van Wilfred zijn we aan de slag gegaan met een hoop spellen. Het doel was om zo veel mogelijk spellen die tijdens het Spellenspektakel uitgelegd moeten worden, door zoveel mogelijk mensen te laten spelen. Op deze manier kunnen meerdere mensen deze spellen ook echt uitleggen. Ik denk dat dit een geslaagde dag was, waar er door de aanwezigen veel geleerd is.

Van de spellenavond en de oefendag zijn ook weer de nodige foto’s in ons album terug te vinden. Ga naar ons fotoboek en geniet nog rustig even na.

Op zondag 24 november staat onze eerst spellenzondag van dit winterseizoen op de planning. Hou de website in de gate voor de verdere details.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice