Puzzel 244 – Speleffect #09

Winnaars vorige puzzel

#1: Johan 12 zetten

Gefeliciteerd Johan!

De volgende bordspel kunstwerken zijn gevonden
se9

Oplossing vorige puzzel

De beste oplossing was 12 zetten zoals bereikt door Johan, hou in de gaten dat in het midden in het groot het doel wordt afgebeeld, de robot moet naar het vakje met dit doel in het klein, niet naar de grote afbeelding in het midden.

Regels

Op drie bordspelafbeeldingen is een effect toegepast. Kun jij nog herkennen van welke spellen de afbeeldingen afkomstig zijn? De afbeeldingen zijn bijvoorbeeld van een doos, een spelbord of andere onderdelen van een spel. Voor elk goed antwoord krijg je twee punten en voor elk bijna goed antwoord één punt. Stuur je antwoord in door een reactie op dit bericht te geven.

Deadline

De deadline voor het insturen van oplossingen is woensdag 11 december om 05:00 ’s ochtends.

7 gedachten aan “Puzzel 244 – Speleffect #09”

  1. 1. Escape: The curse of the temple
    2. Small World
    3. Flashpoint (met een hele donkere filter, eigenlijk heb ik geen idee)

Reacties zijn gesloten.