Wereldkampioenschap Ticket to Ride – 2014

TTR2014Om de tiende verjaardag van het spel Ticket to Ride te vieren, organiseert de uitgever Days of Wonder een internationaal Ticket to Ride toernooi. Over de hele wereld worden kwalificatietoernooien georganiseerd, waarna in september 2014 de grote finale van het Wereldkampioenschap Ticket to Ride in Parijs wordt gehouden. De hoofdprijs is natuurlijk volledig in de stijl van het spel, de winnaar of winnares van de wereldwijde finale krijgt namelijk een reis voor twee personen van negen dagen en acht nachten naar Azië, waarvan drie nachten aan boord van de luxueuze Eastern and Orient Express.

Ticket to Ride (doos)Ben jij ouder dan achttien jaar en wil je kans maken op een plek in deze finale, dan zul je eerst kampioen van de Benelux moeten worden. Tot eind april 2014 worden op diverse plaatsen kwalificatietoernooien gehouden waar je speelt voor een Golden Ticket. Weet je een Golden Ticket te bemachtigen, dan ben je zeker van een plaats in de Benelux finale, welke plaatsvindt op een (nog nader te bepalen) zondag in mei 2014.

Roll The Dice organiseert op zondag 26 januari 2014 een Ticket to Ride kwalificatietoernooi in Veldhoven. De deelname aan het toernooi is gratis en per acht deelnemers is er een Golden Ticket te winnen. De ontvangst is om 12.30 uur en na drie speelrondes verwachten we om 17.00 uur de winnaar(s) bekend te kunnen maken. De te spelen versie(s) en verdere inhoudelijke informatie maken we op een later moment bekend.

Iedere deelnemer ontvangt als aandenken een set van vijfenveertig exclusieve wagons, dus je gaat nooit met lege handen naar huis. Verzeker je van een plek in het kwalificatietoernooi op 26 januari 2014 en meld je in sneltreinvaart aan door een e-mail te sturen aan inschrijven@rollthedice.nl met daarin je voor- en achternaam en je telefoonnummer.

Ticket to Ride Cardgame 05Meer informatie over het toernooi kun je vinden op de actie-site van Days of Wonder en op de Facebookpagina van het Benelux kampioenschap. Het officiële regelement is hier (pdf) na te lezen.

2 gedachten aan “Wereldkampioenschap Ticket to Ride – 2014”

  1. hmmm misschien iets om bij de “activiteiten” te vermelden (zie “menu-balkje” boven in de web-pagina)

Reacties zijn gesloten.