Spellenavonden 13 en 14 december

NovemberAankomend weekend vinden onze maandelijkse spellenavonden weer plaats. Op vrijdag 13 december zijn voor jeugd de deuren van de MFA Noord aan de Smelen 38 geopend vanaf 19h00. Spelen kan tot 23h00. Voor de leden is de toegang gratis, voor niet-leden is dit 1.50 euro.

Een dag later, op zaterdag 14 december, kunnen de volwassenen de nodige spellen op tafel leggen. Eveneens vanaf 19h00 maar dan in De Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan 14. Voor leden is de entree gratis, niet leden betalen 2 euro.

Deze maand hebben we de even kratten bij, naast de meeste spellen die uit Essen zijn meegekomen, zitten er ook onder andere volgende spellen in: Archipelago, Caylus, Pandemie en Het Dorp. Er is dus weer keuze genoeg.

In verband met de herindeling van de kratten, moeten alle spellen dit weekend ingeleverd zijn. Mocht je er dit weekend niet bij kunnen zijn, neem dan even contact met ons op om de spellen alsnog bij Roll The Dice te krijgen.

werkenAls laatste willen we nog meegeven dat de Hovenring, de kruising van de Heerbaan, Grasdreef, Noord-Brabantlaan en Heistraat, dit weekend afgesloten is voor werkzaamheden. Vooral voor de bereikbaarheid voor de jeugdavond wordt hierdoor bemoeilijkt als vanuit de richting Eindhoven komt. Je kan ter hoogte van de McDonalds rechts afslaan en de Meerhovendreef volgen tot aan de rotonde met de Hertgang. Daar sla je links af. De derde straat links is de Smelen.
Om de Nieuwe Band te bereiken, kom je best via de Kempenbaan Veldhoven binnen gereden en volg je de route beschrijving zoals deze op onze site staat.
Meer informatie in verband met de werken aan de Hovenring, is terug te vinden op de website van de gemeente Eindhoven.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

3 gedachten aan “Spellenavonden 13 en 14 december”

Reacties zijn gesloten.