Spellenzondag 29 december

Overzicht spellenzondag februari 2013
Overzicht spellenzondag februari 2013
Ook tussen de feestdagen door houden we bij Roll The Dice onze speelmomenten aan. Onze laatste spellendag van 2013 staat in de agenda op zondag 29 december. Vanaf 11h00 is iedereen weer welkom in De Nieuwe Band in Veldhoven. Tot 18h00 hebben de spellen uit de even kratten weer voor u klaar liggen. Normaal gezien kan ik nu al zeggen welke spellen er bij zullen zijn, maar dit wordt nu even lastig aangezien we op de zaterdag ervoor alle kratten gaan herindelen zodat alle nieuwe spellen die we dit jaar verzamelt hebben ook een vaste plaats in de collectie krijgen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Spellenzondag 29 december”

  1. Alle kratten zijn heringedeeld en ook online is de spellenlijst inmiddels up to date. Morgen, zondag 29 december, zullen niet alleen de even kratten zijn, maar hebben we alle spellen bij!

Reacties zijn gesloten.