Spellen NK 2014

logo_NK_BordspellenWe zitten inmiddels al weer een tijdje in januari en daardoor is het de hoogste tijd om bekend te maken welke spellen we op het NK gaan spelen. Helaas zijn we niet zo ver als we hadden gehoopt maar we wilde de aankondiging niet nog langer uitstellen.

Het eerste dat we willen vertellen is dat de lokatie en de datum van het NK wijzigen. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op 10 mei in het buurtcentrum Hart van Hoograven (Goylaan 77 in Utrecht).
Drie van de vier spellen voor het NK 2014 zijn bekend. In willekeurig volgorde zijn dit:

 

1. Amerigo
Gesponsord door Queen Games

2. Relic Runners
Gesponsord door Tactic Selecta

3.  De Glasstraat
Gesponsord door White Goblin Games

4. ***Onder voorbehoud*** Coal Baron
Gesponsord door ?

 

Voor het vierde spel willen we graag Coal Baron gebruiken. We zijn echter nog in onderhandeling met een sponsor waardoor we dit spel nog niet definitief kunnen maken. Zodra we meer weten dan laten we dat horen.


Met het bekend maken van de spellen is ook de inschrijving geopend. Dit kan via inschrijven@rollthedice.nl. Meer informatie over het hele toernooi vind je op: http://www.rollthedice.nl/activiteiten/nk-bordspellen/