Roll Playing Gamers gezocht

RPG2Chicago, juni 2014. Hoewel de stad en haar bewoners een zucht van verlichting lijken te slaken in de zomerse zon, bedriegt de schijn – misdaad, corruptie en ontaarding vieren hoogtij. En dat is nog maar het topje van de ijsberg…

Al sinds mensenheugnis begeven zich, onttrokken aan het publieke oog, andere wezens onder ons. Weerwolven trekken door de landelijke gebieden, in navolging van hun uiteenlopende heidense geloven. Geesten teisteren ieder levend wezen dat onvoorzichtig genoeg is om zich op de plaats waaraan ze gebonden zijn te begeven. Magiërs proberen op alle mogelijke fronten de macht naar zich toe te trekken. En op iedere plaats waar mensen samenleven zijn vampiers te vinden, die proberen een doel te vinden voor hun oneindige bestaan.

RPG3Ook binnen de vampiergemeenschap in Chicago zijn de verhoudingen gespannen. Hoe lang zal het nog duren voor de huidige Prins geconfronteerd wordt met een machtsgreep? Welke factie zal het sterkst uit de strijd komen? Wat betekent dit voor de verhoudingen tussen de clans? En weet men de stervelingen – om wie de eigenlijke strijd gestreden wordt – in het ongewisse te laten?

Welkom in de World of Darkness. Voor een rpg-campaign in de ‘Vampire – The Requiem’ setting, ben ik op zoek naar spelers om op regelmatige basis (zeg twee-wekelijks) een doorlopend verhaal te spelen. Iedere speler vertegenwoordigt een vampier in het Chicago van vandaag de dag, tegelijkertijd een speler en een pion in de eeuwigdurende machtsstrijd die onder vampiers uitgespeeld wordt.

RPG4Met één ervaren verteller en twee ervaren spelers heb ik een solide basis om vanuit te beginnen, maar liever zou ik met drie of zelfs vier spelers aan de slag gaan, om de dynamiek te vergroten. Het enige dat je nodig hebt is pen, papier en vooral fantasie; locatie en dobbelstenen kunnen worden verzorgd, en hapjes en drankjes worden normaal gesproken tegen gedeelde kosten aangeleverd.

RPG1Heb je ervaring met rollenspellen, affiniteit met dark fantasy en lijkt het je leuk om een diepgaand karakter in een uitgebreid verhaal vol actie en intrige te vertolken – of wil je gewoon meer weten – aarzel dan niet en neem contact met mij op. Stuur een mailtje naar luckydeeindustries@gmail.com en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Come on in and discover your darker side

Des