Spiel 2014

spielMet de bordspelcommissie gaan we net als vorig jaar een geeklist opstellen met daarin de spellen die we zeker nader moeten bekijken. Aangezien de spellen niet alleen door ons gespeeld moeten worden, willen we iedereen de kans geven om de lijst mee aan te vullen. Zo hebben we ook een goed beeld van de spellen die jullie willen spelen. De geeklist is hier terug te vinden.

Om een spel toe te voegen, klik je bovenaan het intro-bericht op boardgamegeek op “add item” daarna even de stappen volgen. Graag ook even bij de commentaar zetten waarom dit spel je zo leuk lijkt. Naarmate de lijst langer wordt, vragen we wel om te kijken of het spel nog niet in de lijst staat zodat de lijst overzichtelijk blijft.

Voor meer vragen kan je hieronder bij reacties je vraag kwijt. We komen er dan zo snel mogelijk op terug.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice