Spellenavonden juli

April-14Aanstaande weekend gaan we vakantie goed inzetten. Hoe kan dat beter dan met een spel op tafel te leggen? Niet … dus kom gewoon naar Roll The Dice ;).

Op vrijdag 11 juli spellen we vanaf 19h00 in de MFA Noord, deze avond is speciaal voor de jeugd vanaf 10 jaar tot en met 16 jaar. De dag er op zijn de volwassenen (vanaf 16 jaar) welkom in De Nieuwe Band vanaf 19h00. Deze maand hebben we de oneven kratten mee, dit wil zeggen dat we onder andere volgende spellen bij hebben: 10 days in Europe, Cuba en Valdora.

De entree op de jeugdavond is € 1.50 en voor de volwassenen € 2.00. Onze leden hebben zoals altijd gratis toegang. Wil je graag lid worden van Roll The Dice, vul dan dit formulier in, dan kan je meteen gebruik maken van je lidmaatschap en heb je al gratis toegang. Er zijn meerdere voordelen aan het lidmaatschap waaronder 20% korting bij aankopen van spelmagazijn.

wk2014Volgens mij weet inmiddels iedereen dat het het Nederlands Elftal goed voor de wind gaat op het WK voetbal in Brazilië. We gaan natuurlijk voor een finale plaats, deze staat bij iedereen al in de agenda op zondag 13 juli. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan aanstaande woensdag tegen Argentinië, dan mag Nederland op zaterdag 12 juli strijden voor de derde plaats. In dat geval voorzien we ergens een scherm waarop de liefhebbers dit kunnen volgen. Mocht Nederland in de finale staan, waar we vanuit gaan, zal er geen scherm staan.

Nu we het toch even over voetbal hebben … Spelmagazijn.be, onze sponsor, doet momenteel mee aan een wedstrijd waarin ze reclame op het voetbalshirt van RSC Anderlecht kunnen winnen. Ze staan momenteel al vrij hoog in het klassement Antwerpen-Kempen, maar ze kunnen elke stem gebruiken om nog hogerop te geraken. Vandaar even de vraag of we hen daarbij willen helpen. Meedoen is heel simpel. Klik op deze link en breng je stem uit! Namens Spelmagazijn.be alvast bedankt.

Voor de jeugdavond van augustus hebben we alvast een kleine mededeling. Deze gaat uitzonderlijk niet door in de MFA, maar in De Nieuwe Band. Let op, dit is enkel voor de spellenavond van augustus!

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice