Spellenspektakel 2014 – Dag 1

SS-LOGO-DEFVandaag, zaterdag, was het dag één van het Spellenspektakel. Natuurlijk was Roll The Dice ook weer aanwezig. De drukte kwam bij ons wat rustig op gang, maar eenmaal dat de mensen ons gevonden hadden was het druk, voor de rest van de dag. Zelf heb ik vandaag weinig van de beurs zelf gezien waardoor ik niet echt kan beoordelen hoe druk het daar was. Verder ban ik nog bij de uitreiking van de Nederlandse Spellenprijs, of moet ik zeggen: spellenprijzen. De winnaar voor familiespel is geworden: Qwixx. Voor het expertspel mochten de mensen van 999 Games de prijs in ontvangst nemen voor De Legenden van Andor. De foto’s van deze eerste dag staan op de fotopagina.
Het is een vrij kort verslag, maar morgen is er nog een dag.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice