Spellenzondag 25 januari

Gang up2Aanstaande zondag is het weer een volgende spellenzondag. Vanaf 11h00 is iedereen welkom in De Nieuwe Band in Veldhoven. Spelen kan tot 18h00. We hebben dan de oneven kratten bij. De entree bedraagt 2 euro voor niet-leden.

Daarnaast kunnen we ook meedelen dat Robin Keijzer aanwezig zal zijn. Misschien zegt de naam je niet zoveel, maar hij is een van de bedenkers van het spel Gang Up!. Dit spel is momenteel op Kickstarter te bestellen. Je moet je alvast niet meer afvragen of het doel gehaald wordt, want dit is inmiddels al zo, sterker nog: de eerste stretch goals zijn ook al gehaald. Het is een snel tactisch kaartspel waarin bedrog en andere maffiapraktijken beloond worden. Wil je het spel eerst spelen? Geen probleem … Robin heeft een prototype van het spel bij, dus voordat je deze op Kickstarter wilt bestellen, kan je hem al eens proberen. Dit is best uniek voor een Kickstarter project. Hieronder kan je klikken op de afbeelding om alle informatie (enkel Engelstalig) over dit project op Kickstarter terug te vinden.

Tijdens deze zondag zal er ook geloot worden in verband met de spellenverkoop. Alle niet verkochte spellen zijn er ook en kunnen dan alsnog gekocht worden. Heb je jezelf nog niet aangemeld voor de spellenverkoop, kan dit nog tot zaterdagochtend 8h00. Heb je de mail niet (meer), stuur dan een mail naar info@rollthedice.nl (enkel voor leden van Roll The Dice).

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Spellenzondag 25 januari”

Reacties zijn gesloten.