NIEUW: Spotlight Games

spotlightVanaf de volgende spelavond gaan we bij Roll The Dice een nieuw concept introduceren: Spotlight Games

Het concept is simpel: op een spelavond of -zondag zetten we twee spellen, uit de collectie van Roll The Dice, extra in het zonnetje. Vooraf komt op de site te staan dat deze spellen te spelen zijn en hoe laat daarmee gestart wordt. Op het moment zelf is één van onze demoërs aanwezig die het spel kent en zal uitleggen.

FleetHet doel is om te zorgen dat spellen die relatief onbekend zijn, bekender worden. Bijkomend voordeel is dat we onze demoërs een omgeving bieden om te oefenen met spellen uitleggen.

Voor de komende avond zijn Fleet en Francis Drake de Spotlight Games. Francis Drake start om 19.15 uur en wordt uitgelegd door Frank. Fleet start om 19.30 uur en wordt uitgelegd door Wilfred.

Francis DrakeWe horen ook graag suggesties voor Spotlight Games. Als er een spel uit de Roll The Dice collectie is dat je graag een keer uitgelegd wil hebben mail dit dan naar Events@RollTheDice.nl.
En als je demoër bent (of wil worden) en wil meewerken aan Spotlight Games, stuur dan ook een mailtje naar Events@RollTheDice.nl