Spellenzondag 1 maart – Cave Pilot 55

Cave Pilot 55Aanstaande zondag, 1 maart, is het voor deze winterperiode alweer de laatste spellenzondag. Maar we gaan deze nog mooi afsluiten met bezoek van alweer een spelbedenker. Deze keer komen de mensen van Cave Pilot 55 langs met hun spel.

Bij Cave Pilot 55 is het de bedoeling om met je vleermuis-vliegtuig door de grotten een race af te leggen en ondertussen punten te scoren. Het is een kaartspel voor één tot vier spelers. Wil je jezelf al wat verdiepen in het spel? Da kan je de spelregels vinden op hun website. Er is ook een P&P (print and play) versie te downloaden. Cave Pilot 55 zal binnenkort via Kickstarter te bestellen zijn. Voor meer informatie en update kan je op de website van Cave Pilot 55 terecht.

Enkel kaarten
Enkel kaarten
Verder zijn er natuurlijk ook weer onze normale spellen te spelen. De spellenzondag begint om 11h00 en duurt tot 18h00. Entree voor niet leden is 2 euro, leden hebben natuurlijk gratis toegang. We spelen in de Nieuwe Band in Veldoven.

Spelersmat
Spelersmat

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice