Zuiderspel – het themaplein

monsters_magiersOok dit jaar verzorgt Roll The Dice weer het themaplein op Zuiderspel. Er is dit jaar gekozen voor het thema “Monsters & Magiërs”.

Op dit themaplein kom je onze leden tegen, al dan niet verkleed als ‘monster’ of ‘magiër’, en kunnen je verschillende spellen spelen die in dit thema passen. Ook al zien sommigen van ons er ‘monsterlijk’ uit: wees niet bang, we zijn allemaal erg aardig en leggen je de verschillende spellen graag uit.

Er zijn meer dan twintig spellen, met voor elk wat wils. Lange spellen, korte spellen; cooperatief of competitief; serieus of hilarisch. Soms moet je de monsters verslaan; soms ben je zelf juist het monster of de tovenaar, alchemist of voodoo priester. Het kan allemaal. Doe je mee?

Dit is de lijst van spellen die we bij hebben:

Wij van het themaplein “Monsters & Magiërs” en Roll The Dice zijn er klaar voor en hebben er zin in. Jullie ook?

Tot zondag 22 maart!

Arjen
zuiderspel-logo