RTD Goodie op Spiel en Spellenspektakel

roll-the-dice-logoKomende week is het eindelijk zo ver: Spiel 2015 in Essen. Veel leden van onze vereniging zullen naar Duitsland trekken om één of meerdere dagen naar het spelwalhalla van Europa te gaan. Hier vindt je de nieuwste spellen, mooie aanbiedingen en soms zelf een klassieker. Genoeg reden om een bezoek te brengen aan Spiel 2015.

Maar er is meer dit jaar. Roll The Dice brengt een eigen goodie mee naar de beurs. Leden van onze mooie club kunnen een leuke goodie ophalen tijdens Spiel 2015. Daarvoor moet je wel wat doen: Ga op zoek naar de geheime code en geef deze door aan een van de bestuursleden. Uiteraard mag je de geheime code aan andere leden doorgeven. Zo maakt iedereen kans op een leuke goodie en zal Roll The Dice goed zichtbaar zijn tijdens Spiel 2015.

Mocht je nu niet naar Spiel 2015 gaan, kom dan naar het Spellenspektakel. Ook daar zullen we de goodie meenemen.

Tot Spiel 2015 of Spellenspektakel.