Pre-Essen Robot-X op 3 oktober

robot_XAanstaande zaterdag, 3 oktober, hebben we weer onze maandelijkse spellenavond. Deze keer een weekje vroeger dan normaal aangezien er velen van ons naar Spiel gaan.

Zaterdag krijgt iedereen al de mogelijkheid om een spel te spelen dat tijdens Spiel uitkomt. Michel Baudoin komt zijn nieuwe spel, Robot X, uitleggen bij ons.
Het doel bij Robot X is om een zo waardevolle robot te maken, maar let op, want andere spelers kunnen en zullen je plannen proberen te dwarsbomen. Het is een vlot kaartspel dat op 45 minuten te spelen is.

Voor de liefhebbers kan het spel ook al gepreorderd worden zodat je op Spiel zeker bent van je exemplaar. Kosten zijn bij preoder € 8.80 en kan via preorder.g3poland.com.

Graag wil ik iedereen die op spellenavonden komt nog even doorgeven dat de route naar De Nieuwe Band, en het parkeren, op dit moment er bemoeilijkt wordt. We raden aan om naar het volgende adres te rijden: Sterrenlaan 5 in Veldhoven. Hier is voldoende parkeerplaats en ligt vlak naast De Nieuwe Band. Klik hier voor een routebeschrijving.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice