Voorronde NK Dominion – Aalsmeer

dominion-intrige-nederlandsOp zaterdag 3 oktober vindt in het Spellencentrum Agartha de laatste voorronder voor het NK Dominion plaats. Er wordt gespeeld met Dominion Intrige.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Ellis@spellencentrumagartha.nl of via de event-pagina op Facebook.. Je ontvangt dan ook het wedstrijd regelement. Plaatsing is op basis van binnenkomst van aanmeldingen.

De winnaar van de voorronde ontvangt extra punten voor het NK, een spel en een speciale promo kaart op het NK. en hij of zij mag de dag erop naar Amers-Board Games (Pool & Lounge café The Break) in Amersfoort voor het NK Dominion. Op het NK speelt iedereen 4 ronden met alleen het basisspel. Daarna spelen de beste 4 spelers de finaleronde. Elke ronde worden er 10 willekeurige actiekaarten getrokken waar alle tafels mee spelen. Pairings worden gemaakt via het Swiss-systeem.

Meer informatie over het NK Dominion is te vinden op de site van 999 Games.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice