Spellenzondag 27 september – bereikbaarheid

werkenAanstaande zondag, 27 september, is er onze maandelijkse spellenavond. Je leest het goed, vanaf nu elke maand ook een spellenzondag. Onze spellenavond gaat door in De Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan in Veldhoven. We beginnen om 11h00 en spelen kan tot 18h00. Leden hebben gratis toegang en niet-leden betalen € 2.00 entree.

Dit weekend is het in Veldhoven ook “Cult en Tumult”, een gratis festival. Hierdoor is de bereikbaarheid van de Nieuwe Band een beetje bemoeilijkt. We raden aan als je vanuit Eindhoven komt om via de Karel de Grotelaan naar Veldhoven te rijden. Of via de snelweg, N2, afslag 32 nemen. Dan bij het Maxima Medisch Centrum rechts afslaan. Tweede verkeerslichten links. Eerste straat rechts, eerste straat links en op het einde naar rechts.
Vanuit de wijk Heikant en Meerhoven kan je best via de Sterrenlaan rijden.

Vermijd sowieso de Burgemeester van Hoofflaan tussen het Citycentrum en de winkels op de Burgemeester van Hoofflaan.

Tot zondag.

De eerstvolgende spellenavond is in het weekend van 2 en 3 oktober. een week vroeger in verband met Spiel in Essen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice