Plattegrond Spellenspektakel 2015

spellenspektakelAfgelopen weekend is de plattegrond van Spellenspektakel bekend gemaakt. Zoals jullie waarschijnlijk al wisten is ook dit jaar Roll The Dice weer aanwezig. Naast de nieuwe oogst vanop Spiel hebben we ook een groot deel van de collectie van Roll The Dice bij. Daarnaast kan er gestemd worden op de “Top 30”. Dit is een lijst met nieuwe spellen die je volgens de bezoekers van het Spellenspektakel zeker gespeeld moet hebben. Wil je stemmen? Kom dan even langs op de stand van Roll The Dice.

Wil je weten waar we staan? Bij binnenkomst ga je linksaf en dan kom je ons vanzelf tegen. Standnummers 402b, 501 en 502. Hieronder ook nog even de plattegrond met daarop onze stand. Tot zaterdag en/of zondag iedereen!
Spellenspektakel2015-BEURSPLAN-RTD

Op zaterdag en zondag zal op deze site een overzicht gegeven worden met alle twitterberichten rondom het spellenspektakel. Zelf zullen we ook proberen hier berichten aan toe te voegen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice