Goodie op Spellenspektakel

RTD memberDit weekend is het Spellenspektakel. Dat was jullie waarschijnlijk wel bekend. Roll The Dice zal weer nadrukkelijk aanwezig zijn. Naast een eigen stand, zullen vele enthousiaste leden diverse spellen uitleggen op stands van andere partijen. Roll The Dice is wederom “hofleverancier” qua demo-ers tijdens het Spellenspektakel.

Na een fantastisch verlopen “goodie-actie” tijdens Spiel, willen we deze actie doorzetten op het Spellenspektakel. Tijdens Spiel hebben we buttons uitgedeeld aan vrienden van Roll The Dice. Ook de leden konden een button krijgen. Hiervoor moest wel een soort wachtwoord gevonden worden. Dit resulteerde in hilarische taferelen, maar ook opmerkingen van diverse standhouders. Mensen die vroegen of we met de bus waren, of de opmerking: “Je ziet dat logo echt overal”.

Op het Spellenspektakel gaan we verder met deze actie. Leden kunnen de legendarische button bemachtigen door één van de bestuursleden te benaderen en de volgende vraag te beantwoorden:

Op hoeveel stands zijn leden van Roll The Dice aan het werk tijdens het Spellenspektakel 2015?

Succes met tellen en we zien elkaar hopelijk op het Spellenspektakel.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice