Raymonds Top 10 meest gespeelde spellen van 2015

one-night-ultimate-werewolf-daybreak-boxAan het einde van het jaar wordt het weer eens tijd om terug te kijken naar alle spellen die we gespeeld hebben. Een aantal Roll The Dice leden presenteren hun Top 10 meest gespeelde spellen van 2015. Dit is de Top 10 van Raymond.

2015 was voor mij in ieder geval een apart speeljaar. De eerste helft van het jaar ben ik door studie slechts beperkt aan spelen toe gekomen. Met als speeldieptepunt april, met nul spellen gespeeld. Dit jaar daarom ’slechts’ op een totaal van 210 gespeelde potjes/spellen gekomen. Bijna 1/5 deel daarvan was ‘te danken’ aan de veertig potjes ‘One Night’. Alle spellen die ik dit jaar meer dan twee keer heb gespeeld zijn precies op twee handen te tellen!

Mijn top 10:

  1. One Night Ultimate Werewolf Daybreak 17x
  2. One Night Ultimate Werewolf 14x
  3. One Night Ultimate Vampire 9x
  4. Pandemic Legacy 6x
  5. The Werewolves of Miller’s Hollow: New Moon 6x
  6. Ultimate Warriorz 5x
  7. Good Cop Bad Cop 4x
  8. Love Letter 4x
  9. No Thanks! 3x
  10. The Resistance 3x

Van de andere 170 potjes die ik dit jaar gespeeld heb, heb ik 23 spellen maar twee keer gespeeld en 93 maar een keer. Ik heb zodoende desondanks alles dit jaar toch nog 126 verschillende spellen gespeeld. Een groot deel daarvan zijn spellen die pas vorig jaar of dit jaar zijn uit gekomen. Dit laatste geeft me toch nog een tevreden gevoel over het speljaar 2015. Naast het feit dat het juist niet spelen in de eerste helft van het jaar natuurlijk ook het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Een gelukkig 2016 allemaal.