Revenge of the Dictators bezoeken Roll The Dice – 9 januari

Black Box Adventurers“Revenge of the Dictators”: dé manier om je vrienden te verliezen met een spelletje. Stel je voor: elke dag zon, zee en strand in Hawaii, en daarnaast 3-4 verveelde dictators… In dit te competitieve bordspel race je van Hawaii naar het Witte Huis met als uiteindelijke doel wereldheerschappij. Echter…uiteindelijk kan er maar 1 dé dictator van Amerika zijn.

Graag hoort “Black Box Adventures” jullie feedback zodat ook zij in 2016 middels een Kickstarter-campaign de wereld kunnen veroveren. Dus heb je nog diep-gewortelde gevoelens, grudges, vetes of moordneigingen jegens je vrienden? Kom dan 9 januari 2016 om te laten zien wie het waard is om zijn eigen dictatorship te starten.

Inmiddels hebben we de kratten ook opnieuw ingedeeld. Via de spellenlijst kan je zien welke spellen nog in de collectie zitten van Roll The Dice. In januari hebben we de oneven kratten mee. Vanaf nu zijn normaal gezien alle spellen weer uitleenbaar. Binnenkort volgt er een mailtje ivm de verkoop van de spellen die uit de collectie gaan.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice