Roll The Dice Kickstarter update #13

Scuba2Scuba – het bordspel is nu live op Kickstarter! Doe je duikpak aan, spring van de boot en have fun! Vind zoveel mogelijk types vis, maak combinaties hiervan, laat een spoor van stof achter je zodat je medespelers daar die beurt geen vis kunnen vinden. Kijk uit voor stromingen, vind een schat of word gebeten door een zeehond. En hou te allen tijden je lucht in de gaten, want je wil niet zonder lucht zitten onderwater… Scuba is een spel voor 2-4 spelers en duurt ongeveer 15 minuten per speler.
 
 


 
 
Scuba1Duik jij graag maar heb je niet altijd tijd, lukt het soms niet om een buddy te vinden of is duiken in Nederland sowieso niet jouw ding? Duik dan aan tafel! Op dit moment is het bordspel Scuba op Kickstarter (crowfunding), en dat is een realistisch bordspel waarbij je zoveel mogelijk zeedieren probeert te vinden, en combinaties probeert te maken, zoals bijvoorbeeld een blue spotted stingray, een eagle ray en een manta ray. Maar je kunt je tegenstanders ook flink dwars zitten door stof te maken, waardoor zij ze niet meer kunnen zien! Ondertussen gebeuren er ook allelei events, krijg je met stroming te maken en moet je natuurlijk ten alle tijden je luchtvebruik in de gaten houden, want kom je onder water zonder lucht te zitten loopt het niet goed voor je af… Uiteindelijk wint de speler met de meeste punten. Scuba is ontworpen door Martin Looij, naast spelontwerper ook Divemaster, en daarom geeft het spelen ervan je echt het gevoel dat je even aan het duiken bent, maar dan gewoon in je huiskamer!
Scuba op boardgamegeek
Scuba3
Over de werking van Kickstarter hebben we al eens een mooi stukje gepost, dus daar verwijs ik graag naar als je daarover meer informatie wenst.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice