Spellenavonden 12 en 13 februari

Metaal HandelAanstaande vrijdag en zaterdag hebben we weer onze maandelijkse spellenavonden. Op vrijdag 12 februari gaan om 19h00 de deuren van de MFA Noord open voor de jeugdige spelers tussen 10 en 16 jaar. De dag erop is het aan de volwassenen, voor hen zetten we om 19h00 de deuren van De Nieuwe Band open. We hebben dan de even kratten met spellen bij.

Tijdens de volwassenenavond krijgen we dit keer bezoek van Michael Daniëls. Michael is op dit moment bezig met een spel te maken met als thema “metaalhandel”. Daarbij is het de bedoeling om al je schroot goed te kunnen wegzetten en waar mogelijk de markt te beïnvloeden. Natuurlijk willen de andere spelers dit ook. Het spel is momenteel vooral getest bij familie en vrienden en Michael is klaar om hier mee verder te gaan, vandaar dat hij graag een keer langs komt bij ons. Bovenaan dit bericht staat alvast een foto van zijn spel.

Leden die bij de verkoop van de spellen hun spellen nog niet hebben opgehaald, kunnen dat alsnog dit weekend doen tijdens de spellenavonden. Daarna is het enkel op aanvraag.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice