Memoir ’44 – Dutch Open 2016

Memoir'44M44Brigade organiseert in het weekend van 9 en 10 april 2016 opnieuw de Memoir ’44 Dutch Open, een tweedaags toernooi waar in een goede sfeer om de eerste plaats wordt gestreden. Het toernooi vind deze keer plaats in Klundert. Voor de liefhebbers is er op zaterdag een gezellig avondprogramma voorafgegaan door een buffet.

In de twee dagen wordt over zes rondes geprobeerd zo veel mogelijk punten te verzamelen. Elke ronde speel je beide zijdes.
Het toernooi is toegankelijk voor iedereen die het basisspel kent. Van elk te spelen scenario worden de extra regels voor het toernooi uitgelegd, waardoor ook beginnende spelers prima mee kunnen doen. Om het voor iedereen spannend te houden zijn de scenario’s speciaal ontworpen voor het toernooi, waardoor ze voor iedereen nieuw zijn. Elk scenario wordt geïntroduceerd met een historische achtergrond en een stukje uitleg met regels.
Bovendien wordt er gespeeld in een Zwitsers ronde systeem, waardoor spelers van gelijk niveau tegenover elkaar komen te zitten zodat het voor elke speler leuk blijft, ook als je niet zo vaak Memoir’44 speelt.

M44 2016Uiteraard gaat niemand met lege handen naar huis, voor iedere deelnemer is er een set gedrukte scenario’s zodat je alle gespeelde scenario’s thuis nog eens rustig kunt naspelen. Daarnaast is er een kleine verrassing. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem een mooie trofee.

Heb je zin om in een ontspannen sfeer een gezellig spelweekend te beleven?
Je kunt je tot 20 maart inschrijven via www.m44brigade.nl

Ben je benieuwd naar de mensen achter m44brigade, of wil je nog een keer oefenen?
Op 4 maart houden we in Klundert nog een speelavond, op 19 maart organiseren we nog een speeldag in Deventer en ook op Zuiderspel zijn we te vinden met een demonstratie.