Asmodee neemt Roll The Dice over

asmodiceAsmodee, de grote uitgever en distributeur, is de laatste jaren bezig met een grote overnameslag in de spellenwereld. Na onder andere Fantasy Flight Games en Days of Wonder, hebben ze recent nog Bergsala Enigma overgenomen.

Vandaag mogen wij het nieuwe project van hen bekend maken. Asmodee wil zelf een keten aan spellenverenigingen oprichten. Hiervoor hebben ze contact gehad met Roll The Dice, mede gezien de jarenlange samenwerking. Na verschillende bijeenkomsten en gesprekken is er een contract getekend tussen Asmodee en Roll The Dice. Hierbij wordt Roll The Dice de eerste spellenvereniging die volledig eigendom wordt van Asmodee. Hiermee zal Roll The Dice ook van naam gaan veranderen en heten we voortaan “Asmodice” met daarbij een nieuw logo.

De overname heeft natuurlijk ook een vele voordelen voor Roll The Dice. Naast de volledige collectie van Asmodee-spellen, zullen zij zich ook inzetten voor de bouw van een eigen locatie. De plannen hiervoor liggen momenteel bij de gemeente en helaas mogen wij hierover nog weinig vertellen. Wij hopen na dit weekend meer informatie te hebben.

Voor mensen die geen lid zijn en vragen hebben, kan je ons altijd mailen via info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Asmodee neemt Roll The Dice over”

Reacties zijn gesloten.