Roll The Dice blijft Roll The Dice

Roll The DiceGisteren verscheen uit het niets de mededeling dat Roll The Dice een avontuur was aangegaan met Asmodee en dat daardoor de eerste spellenvereniging onder de vlag van Asmodee een feit was. Asmodice was geboren. Sommigen hadden het direct door, anderen wat later en enkele zullen het misschien pas nu door hebben. Het was natuurlijk 1 april gisteren. Dus niet alle berichten moet je dan als waarheid aanzien. En daarom blijft Roll The Dice ook gewoon nu nog steeds Roll The Dice.

Ook leuke reactie gehad van Asmodee BEnl op Facebook, die toch even zelf geschrokken waren van dit bericht. Aangezien ze niet op de hoogte waren van deze overname. Ze hebben zelfs ons bericht ook even gedeeld. Bedankt hiervoor.
Reactie Asmodee

We zien iedereen graag aanstaande zondag op de spellendag van Roll The Dice in Veldhoven.

Bij deze ook nog even een bedankje naar Joran voor ons mooie tijdelijke logo van Asmodice.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Roll The Dice blijft Roll The Dice”

Reacties zijn gesloten.