Spiel 2016: De Buit

spielElk jaar komen er op Spiel in Essen honderden nieuwe spellen uit. De bordspelcommissie van Roll The Dice (Pieter, Renee, Lean en ikzelf) is elk jaar weer op zoek naar interessante nieuwe spellen voor in de collectie. Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan en kunnen we een veertigtal spellen toevoegen aan de collectie van Roll The Dice. Naast onderstaande lijst hebben we nog enkele promo’s voor bestaande spellen bij.

De volledige lijst:

Enkel van de nieuwe spellen
Enkele van de nieuwe spellen
Al deze spellen zijn terug te vinden in de spellenlijst met als kratnummer 99 en zijn vanaf komende spelzondag te spelen. Omdat deze nog zo nieuw zijn en we iedereen de kans willen geven om ze te proberen, zijn ze pas vanaf januari, na het herindelen van de kratten, uit te lenen.

2 gedachten aan “Spiel 2016: De Buit”

  1. Mooie lijst! Bedankt voor de inspanningen om dit voor elkaar te krijgen.

Reacties zijn gesloten.