Spellenzondag 23 oktober

dinisuar-for-dinnerZondag 23 oktober hebben we weer onze maandelijkse spellenzondag. Naast alle nieuwe spellen die uit Essen meekomen, wil via dit bericht toch de nadruk leggen op het spel Dinasaur for Dinner. Dit is het eerste spel van Hurby Donkers. Na al heel wat playtesten bij hoofdzakelijk vrienden en familie is het nu tijd om het spel door een breder publiek te laten testen.

Een korte spelbeschrijving door Hurby zelf: “Spelers besturen stammen in een prehistorische vallei en proberen te overleven terwijl zij worden opgejaagd door dinosaurussen.” Het is een spel voor 2-6 spelers en een speelduur van 20-40 minuten.

De foto hierboven is nog van het prototype maar geeft al goed de sfeer weer van het spel. Ik ben in ieder geval benieuwd.

Even wat praktische zaken:
Zondag 23 oktober, 11h00 t/m 18h00
Spellenzondag
De Nieuwe Band, Veldhoven

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice