Spiel 2016: live op Twitter

spielMorgen begint in het Duitse Essen weer Spiel. Omdat niet iedereen er bij kan zijn, hebben we weer een Twitter-feed online gezet. Zo kan je van thuis uit ook alles volgen wat er gebeurd tijdens deze 4 dagen vol speelplezier.


Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

5 gedachten aan “Spiel 2016: live op Twitter”

 1. Ik zie nu dat ik terug ben pas het nieuws dat verschillende uitgevers helaas zijn overvallen op de beurs.
  Ludicreations probeert hier het beste van te maken en ze hebben daarom een kickstarter gelanceerd met een ‘nano’ game over het overvallen van een stand. Ik wil iedereen aanraden om er even naar te kijken.
  https://www.kickstarter.com/projects/ludicreations/steal-this-game

  Ik zal komende zondag de 3 addons meenemen naar Roll The Dice als iemand deze wel proberen voordat die ze koopt.

 2. Ik had iets dergelijks ook al gehoord. Ik snap alleen niet helemaal hoe dat mogelijk is. Hebben ze het (volle) geldkistje daar gewoon ’s nachts laten staan of zo? Of onbeheerd achtergelaten? Ik verbaas me er eerlijk gezegd al jaren over dat het bijna nergens op de beurs mogelijk is om te pinnen of met credit card te betalen. Dat zou dit soort taferelen enigszins tegen gaan, denk ik.

   1. Jeetje. Tja, het is niet echt een geheim dat er veel cash geld omgaat op die beurs. Perfecte plek voor het dievengilde.

    Gelukkig was het geen overval dus.

Reacties zijn gesloten.