RTD Uitzendbureau

handshake-640x427Voor het komende Spellenspektakel presenteren wij het Roll The Dice Uitzendbureau.

Wat is er aan de hand?

In aanloop naar de grotere spellenbeurzen krijgt Roll The Dice (RTD) steeds vaker van verschillende standhouders het verzoek om demoërs te leveren. We verwachten dat we dit jaar bij het Spellenspektakel (SPSP) meer aanvragen zullen krijgen dan dat we demoërs beschikbaar hebben. Daarom beginnen we dit jaar met het Roll The Dice Uitzendbureau. Hiermee willen we het mogelijk maken om mensen die geen lid zijn van RTD, onder de vlag van RTD, in te zetten als demoërs op het Spellenspektakel.

Hoe werkt het?


Als je interesse hebt om op het Spellenspektakel één of twee dagen spellen uit te leggen aan bezoekers dan mail je (voor 23 oktober) naar inschrijven@RollTheDice.nl. Vermeld hierbij je naam, je telefoonnummer, welke dag(en) je wil helpen en hoeveel ervaring je al hebt.
Je wordt vervolgens uitgenodigd voor onze oefendag (op zondag 6 november 2016). Hieraan voorafgaand delen wij je in bij één van de SPSP stands en we vragen je om in ieder geval één spel voor te bereiden. Vanuit Roll The Dice krijg je een contactpersoon waar je al je vragen aan kan stellen en die de communicatie naar de standhouder verzorgt. De vergoeding die een standhouder biedt wordt één op één naar jou doorgezet.

Wat verwachten we?

 • Je moet aanwezig zijn op onze oefendag (6 nov).
  • Hier krijg je uitleg hoe je spellen uitlegt.
  • Je legt minimaal één spel uit dat je thuis hebt voorbereid (en wij uitgekozen hebben).
  • Je leert de andere spellen die bij de standhouder gedemoëd worden.
 • Je bent minimaal 1 volledige dag inzetbaar om op het SPSP te demoën
 • Je bent communicatief, enthousiast en representatief

Wat bieden we?

 • De standaard spelvergoeding van de standhouder (meestal 1 spel uit diens collectie of iets van vergelijkbare waarde)
 • Lunch en drank (-vergoeding). RTD regelt dat dit verzorgt is, meestal via de standhouder. Of je krijgt een geldvergoeding om dit zelf te regelen
 • Gratis toegang tot het SPSP op de dag dat je niet demoët
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten
 • De mogelijkheid om bij verschillende standhouders te demoën als je meerdere dagen of meerdere evenementen helpt
 • De mogelijkheid om een vaste demoër te worden van een standhouder (als je dat wil)
 • RTD verzorgt alle communicatie naar de standhouder en de afhandeling van vergoedingen

Wat heeft Roll The Dice hier aan?

RTD heeft afspraken met standhouders dat wij per demoër een (spel-)vergoeding krijgen. Door meer mensen in te zetten ontvangen wij dus ook meer vergoedingen. Deze vergoedingen staan los van hetgene dat een demoër krijgt. Het is dus _niet_ zo dat een demoër een deel van zijn vergoeding ‘afstaat’ aan RTD. Daarnaast willen wij natuurlijk zo veel mogelijk standhouders helpen zodat het SPSP een succesvolle beurs blijft.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt dan kan je die mailen naar Events@RollTheDice.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.