Spellen opnieuw ingedeeld

Enkel van de nieuwe spellen
We hebben alle spellen in de collectie van Roll The Dice opnieuw ingedeeld. Aangezien de collectie zo was toegenomen hebben we besloten om de collectie permanent uit te breiden. Dit houdt wel in dat de spellen iets minder frequent aanwezig zullen zijn aangezien we ook met het vervoer van en naar de opslag zitten. Om dit allemaal zo goed mogelijk te organiseren zijn we overgestapt naar drie reeksen met elk tien kratten. Hierbij hebben we ook een schema opgesteld zodat alle spellen zoveel mogelijk gespeeld kunnen worden. Het volledige schema is hier terug te vinden. In de spellenlijst zal je zien dat er ook spellen in krat 40 zitten. Dit zijn spellen die op spellenavonden weinig op tafel komen maar die ideaal zijn om bijvoorbeeld op de Oranjemarkt, beurzen en andere evenementen te gebruiken. Mocht je een van de spellen uit deze krat willen spelen, gelieve dit dat een week voor de spellenavond aan te vragen via mail, dan kunnen we dat spel meebrengen.

Alle spellen kunnen vanaf de volgende spellenavond ook weer gewoon uitgeleend worden. Het reserveren van een spel is en blijft niet mogelijk.

Na nieuwjaar zal er weer een lijst rondgestuurd worden met de spellen die de collectie verlaten en dus te koop worden aangeboden aan onze leden.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice