NK Bordspellen 2017

We zitten al bijna in 2017 en daardoor is het de hoogste tijd om bekend te maken welke spellen we op het NK gaan spelen. Op dit moment zijn 3 van de 4 spellen definitief bekend. In willekeurig volgorde zijn dit:

  1. Cottage Garden
    Gesponsord door White Goblin Games
  2. First Class
    Gesponsord door 999 Games
  3. Papà Paolo
    Gesponsord door Quined Games

Het NK Bordspellen vindt dit jaar plaats op zondag 7 mei 2017.

Het NK bordspellen is net als vorig jaar plaats bij Pallas Athene in Amersfoort. Deze locatie is een commerciële partij waardoor het niet toegestaan is om eigen meegebrachte etenswaren binnen te nuttigen.

Met het bekend maken van de spellen is ook de inschrijving geopend. Dit kan via inschrijven@rollthedice.nl. Meer informatie over het hele toernooi vind je op: http://www.rollthedice.nl/activiteiten/nk-bordspellen/