Speeldata 2017

Het heeft even geduurd voordat we alle data voor 2017 konden doorgeven, maar bij deze is de lijst helemaal compleet. We zijn zoals elk jaar ook weer er vanuit gegaan dat we de 2de zaterdag van de maand spelen en de avond ervoor de jeugdavond hebben. Van deze regel hebben we 2 keer moeten afwijken, maar dit staat ook allemaal duidelijk in de agenda. De grote en voor ons belangrijke beurzen staan ook al ik de agenda.

Enkele speciale data (meer informatie volgt later):
* Donderdag 23 februari 2017 – Algemene Leden Vergadering
* Zondag 27 augustus 2017 – Barbecue, na de spellendag

Klik hier om naar de spellenagenda van 2017 te gaan.

Daarnaast kan ik ook al meedelen dat we meer spellen in de collectie van Roll The Dice gaan houden. Er komt een nieuw systeem van wanneer we welke kratten mee hebben, ook dit wordt later nog toegelicht als we de kratten opnieuw ingedeeld hebben.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice