Speltesters gezocht

Aanstaande zaterdag, 13 mei, hebben we weer onze maandelijkse spellenavond. Dit keer heeft één van onze leden, Hurby, een prototype van zijn spel meegebracht. Hij wil deze avond gebruiken om zijn spel uitvoerig te laten testen om daarna te kijken wat eventuele verbeterpunten zijn.

Swindlewood


Swindlewood is een strategische medium-heavy eurogame voor 2 tot 4 spelers van 60 tot 90 minuten.

Alle wegen leiden door Swindlewood forest, een bos in middeleeuws Engeland dat berucht staat om zijn hinderlagen. Riskeer goederen door dit gevaarlijke bos, stuur dieven om je tegenspelers te bestelen, of schakel officieren in om hun dieven op te pakken. Kun jij je tegenspelers te slim af zijn, of heb je hulp nodig van Robin Food?

We spelen aanstaande zaterdag zoals gewoonlijk vanaf 19h00 in De Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan 14 in Veldhoven.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice