Roefeldag bij Roll The Dice

Roefeldag logoOp 17 juni 2017 was het voor de 25ste Roefeldag in Veldhoven. Op deze dag krijgen basisschool kinderen uit Veldhoven de kans om bij verschillende bedrijven en verenigingen mee te kijken. Dit jaar was Roll The Dice voor het 2de jaar van de partij.

We ontvingen op onze locatie van de jeugdavonden, MFA noord, elk uur 3 groepjes van 4 kinderen die bij onze vereniging wilden komen kijken. In totaal hebben over de hele dag meer dan 60 kinderen een kijkje genomen bij Roll The Dice.

Na een korte intro over Roll The Dice, gingen we natuurlijk wat spelen, we hadden verschillende spellen bij van Dixit tot Roar!. Hierbij werden de spellen uitgelegd door een van onze jeugdbegeleiders. Na een uur plezier moesten we helaas afronden en kwam de volgende groep er weer aan.

Veel kinderen hebben kunnen proeven van de bordspellen en we hopen ze graag nog een keer te zien op onze jeugdavonden of spellenzondagen.

Helaas was dit de laatste Roefeldag in Veldhoven. We zijn heel blij hier deel van te hebben mogen uitmaken. Naar dit evenement keek ik zelf als kind al heel erg naar uit.

Heb je zelf interesse om eens op een jeugdavond van Roll The Dice langs te komen, dat kan. We spelen elke maand één vrijdagavond in de MFA Noord, daarnaast hebben we ook familiedagen waar iedereen van harte welkom is. Voor meer informatie mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Eén gedachte over “Roefeldag bij Roll The Dice”

  1. Jammer dat dit de laatste Veldhovense Roefeldag was. Iemand een leuk idee wat we in plaats hiervan volgend jaar zouden kunnen doen?

Reacties zijn gesloten.