The Game Master op Spiel

Dit jaar zal The Game Master ook weer een eigen stand hebben tijdens Spiel, de grootste spellenbeurs. Ze hebben dit jaar 2 nieuwe spellen bij, StoryMakers en Rhodes – The Colossus. Daarnaast zijn ze ook bezig met het opruimen van hun magazijn, dus gaan er een hoop spellen voor mooie prijzen weg.

Bij StoryMakers ga je samen een verhaal maken. Welk verhaal wil jij vertellen? Alles mag! Combineer de kaartjes tot een unieke combinatie: jouw verhaal! Schrijf de geheime verhaalcode op. Kennen de andere spelers jou eigenlijk wel? Grote hilariteit als het mis gaat. Zeker als de storymaker hints moet gaan geven!

Vorig jaar hebben we nog geholpen bij de release van Rhodes, achter de schermen werd er toen al gefluisterd over een uitbreiding voor dit spel. Nu, een jaar later, is dan zo ver. Tijdens Spiel zal The Colossus worden voorgesteld. Er zullen nieuwe schepen en opdrachten komen en ja kan helpen aan het bouwen van de Colossus.

Beide spellen zullen te spelen zijn tijdens Spiel op de stand (Hal 7) van The Game Master. En mocht je niet naar Spiel gaan, niet getreurd, op 11 en 12 november zullen deze spellen ook te spelen zijn tijdens het Spellenspektakel.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice