Spiel 2017: De opbrengst

Zoals elk jaar heeft de bordspelcommissie in Essen weer hun best gedaan om voor Roll The Dice interessante spellen aan te schaffen of te verkrijgen. De collectie is tijdens de beurs steeds al geüpdatet, maar hieronder het volledige overzicht van de nieuwe spellen die sinds Spiel in de collectie toegevoegd zijn. Het is ook meteen de langste lijst ooit:


Al deze spellen zijn ook terug te vinden in de collectie met krat 98. Vanaf nu tot het eind van het jaar (wanneer de kratten opnieuw ingedeeld zullen worden) zullen deze spellen op alle speelmomenten aanwezig zijn. Omdat ze nog zo nieuw zijn, kunnen ze helaas nog niet worden uitgeleend.

Zoals altijd zullen de meeste van deze spellen ook weer meegenomen worden naar de Roll The Dice stand op het Spellenspektakel, maar daar volgen later meer details over.
Als laatste wil ik hier graag van de ruimte gebruik maken om namens de bordspelcommissie iedereen te bedanken die ons geholpen heeft in de voorbereiding door via BoardGameGeek hun adviezen aan ons kenbaar te maken.

3 gedachten aan “Spiel 2017: De opbrengst”

 1. Complimenten voor de bordspel commissie! Bedankt voor jullie inzet en energie.

  1. Graag gedaan.
   Was weer een hele uitdaging om alle spellen op te halen. Nu even studeren voor het Spellenspektakel.

   Als er nog mensen mee reviews willen schrijven, mogen ze met mij contact opnemen.

 2. Is weer een hele lijst vol mooie spellen. Maar dat betekend ook dat we er weer een heleboel uit de collectie moeten doen om hiervoor plaats te maken. En het viel afgelopen jaar al niet mee om van genoeg spellen afscheid te nemen…ik zie een flinke uitdaging aankomen.
  In elk geval weer bedankt spelcomisie!

Reacties zijn gesloten.