Spellenspektakel 2017

Het Spellenspektakel staat weer voor deur. Op 11 en 12 november opent de grootste spellenbeurs van Nederland haar deuren om spelplezier te verschaffen aan duizenden spelers. En uiteraard is Roll The Dice daar bij!

Net als voorgaande jaren zullen wij de Roll The Dice Top 30 samenstellen aan de hand van de stemmen van de beursbezoekers (die daarbij kans maken om een spel te winnen). Daarnaast nemen wij een gedeelte van onze collectie mee waaronder onze nieuwe spellen van Spiel. Onze stand heeft zestien speeltafels waarop we een aantal spellen presenteren. Dit jaar zijn dat:

BattlefoldBloodrageCa$h & Gun$ConceptCatch the moonDroomhuisHeaven and AleMysteriumNmbr9NoriaPhotosynthesisQueendominoRoll for the GalaxySplendorStenen TijdperkUnlock

Dus we willen eenieder van harte uitnodigen om bij ons een spelletje te komen spelen :). Je vindt ons, net als vorig jaar op het balkon.